Att ta vara på sin skörd – Matlagning tillsammans
Vill du följa med på en kulinarisk resa genom vårt grönsaksland och smaka på det goda som naturen erbjuder? Under två ljumma torsdagar i augusti, bjuder vi in dig att delta i en middag där vi utforskar olika sätt att njuta av din egna skörd.
Tillsammans kommer vi att tillaga en trerättersmiddag men också utforska konsten att torka, konservera och inlägga våra grönsaker.
Vi har fokus på det gröna köket, men har möjlighet att låta färska animaliska råvaror från lokala producenter vara med och sätta tonen för menyn. Vi låter smakerna från trädgården guida oss.
Datum: 8/8 och 22/8 kl. 18:00
Plats: Nordgårds, Katrinebergsvägen 9, Åmotsbruk
Kostnad: 450 kr inklusive en trerättersmiddag. Anmäl dig via telefon, PM eller e-post. Kursen sker utomhus. Anmälan i Facebook-eventet är inte nödvändigt.