Gårdsbutiken

Öppettider i gårdsbutiken
Torsdag – Söndag 12.00-18.00

Vår lantliga gårdsbutik är en destination som välkomnar dig året runt, med ett utbud som ändras i takt med säsongerna. Även om vårt fasta sortiment alltid inkluderar fröer, odlingstillbehör, trädgårdsprodukter och våra egna mathantverk, är det de skiftande årstiderna som ger butiken dess särskilda charm.

I början av sommaren och fram till midsommar står de ettårliga växterna och grönsaksplantorna i centrum. Vi strävar efter att erbjuda en mångfald av grönsaksplantor och ibland hittar du sorter som du sällan ser någon annanstans. Under sommaren och hösten breddas utbudet med en färgsprakande mångfald av perenna växter.

Våra egna förädlade produkter förändras medsäsongen, men är alltid en hjärtesak hos oss, särskilt när höstens och vinterns lugn infinner sig. För att stödja våra lokala småföretagare välkomnar vi även produkter från närområdet till vår butik. Det är vår lilla gest för att gynna vårt samhälle och det närliggande området.

För att komplettera vår gårdsbutik, hittar du vår försäljningsvagn längs Katrinebergsvägen. Den är öppen under hela sommarsäsongen, med möjlighet till självbetjäning. Ta en paus från din resa och utforska det varierande utbudet som vår vagn har att erbjuda.