Uthyrning

Stig in i en värld av äventyr med våra sit-on-top kajaker och utforska naturens magiska värld på ett helt nytt sätt. Med en sit-on-top kajak har du friheten att paddla över sjöar och vattendrag, att upptäcka avlägsna stränder och gömda vikar, allt medan du omges av den friska luften och stillheten i det vilda.

Våra kajaker är inte bara ett färdmedel, de är portarna till äventyret. Med tillräckligt med utrymme för att lasta tält, sovsäckar och all din campingutrustning, kan du njuta av en bekväm övernattning mitt i naturen. För fiskeentusiasten erbjuder våra kajaker också den perfekta plattformen för att kasta linan och fånga kvällens middag. Oavsett om du föredrar att paddla ensam eller dela upplevelsen med en vän, finns det en tjusning i båda alternativen.

Paket

Våra paket är utformade för att göra din upplevelse så smidig och minnesvärd som möjligt. Med vårt fiskepaket får du inte bara tillgång till transport av kajak och användare, inklusive hämtning till några av våra favoritfiskeplatser, utan också möjligheten att njuta av spänningen och tystnaden i fiskevärlden. För de som längtar efter en natt under stjärnorna erbjuder vårt övernattningspaket transport till vår favoritsjö där du kan njuta av en fridfull natt under en stjärnklar himmel.

Vi förstår att varje äventyrare har sitt egna unika behov och önskemål. Därför skräddarsyr vi gärna ett paket som passar just dig. Från bekväm transport av utrustning till hämtning vid tågstationen i Ockelbo, tillhandahållande av läckra matpaket och till och med tillhandahållande av specialiserad fiskeutrustning som flugspön – låt oss göra ditt äventyr till en oförglömlig upplevelse. Kom och utforska naturen med oss och låt våra sit-on-top kajaker bli din nyckel till äventyret!